34-годишният Костадин Велков от София спечели Фермата 9 и чек за 100

...
34-годишният Костадин Велков от София спечели Фермата 9 и чек за 100
Коментари Харесай

Ето кой грабна 100 бона от Фермата 9

34-годишният Костадин Велков от София завоюва " Фермата " 9 и чек за 100 000 лв..

Бившият футболист завоюва 15 точки от игрите на арената. Самите фермери също дадоха своя глас за Коко – цели 12 души гласоподаваха за него. Костадин получи и най-вече от зрителския избор - 50%.

На второ място остана 33-годишната Емилия от Червен бряг, която сама отглежда детето си.

Общо шестима участници, трима смели мъже и три мощни дами, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „ Фермата “.

От тим „ Елбетица “ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева.

От конкурентния отбор „ Канатица “ към тях финален се причисли футболистът Костадин Велков, откакто съкруши в оспорван двубой съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил.



Победата донесе на спортиста и благополучие, и сълзи. Костадин претърпя спорни усеща, тъй като в профил най-големия си другар в риалитито и единствен от „ Канатица “ доближи до финала.

За негово голямо отчаяние той не съумя да показа тази чест с „ алените “, с които претърпя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.

По време на титаничния край кандидатите за първото място трябваше да не помнят страстите и да влязат изцяло съсредоточени в последната серия конфликти, разграничени на дами и мъже.

Крайният резултат бе избран от резултата от борбите на Арената, от гласуването на фермерите и, най-много, от вота на феновете.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР